Skribenter
Guide
Recept
Topplistor
Artiklar
Måltider
Förrätter
Huvudrätter
Frukost
Specialkost
Efterrätter
Tilltugg/snacks
Visa alla recept
Recept baserat på ingrediens
Fågel
Fisk
Fläsk
Lamm
Nöt
Skaldjur
Veganskt
Vegetariskt
kockar
Anna Pettersson
Search
Anna Pettersson
Grillad flankstek och krossad färskpotatis med gräslök och smör
Ugnsbakade rabarber med rabarbersorbet, crème brûlée och kardemummabiscotti
Rödingtartar med granskott, gurka, melon och pepparrot
Betor med apelsin, timjan och kardemumma
Fröknäcke med fänkål och kummin
Anna Pettersson
Röding med trädgårdssallad och citronolja
Rawfood med portabello och blåbär
Chokladbrownie och salt karamellsås
Varma körsbär med vaniljglass och pistagenötter
Anna Pettersson
Fänkålssallad, kall örtsås och lax
Stekt kejsarhatt, hasselnötssmör och friterad jordärtsskocka
Lammytterfilé med jordärtskockspuré
Smörstekt gös med Sandefjordsås och sallad på råhyvlad svartrot