- Hem /
- skribenter /
- Karoline Nordefors /
Mat i säsong – kålrabbi, brysselkål och kålrot
Mat i säsong – kålrabbi, brysselkål och kålrot

Råvaror i säsong just nu är dessa underbara grödor:
Blekselleri, Blomkål, Bondbönor, Broccoli, Brysselkål, Brytbönor, Skärbönor, Vaxbönor, Dill, Gräslök, Fänkål, Grönkål, Gurka, Jordärtskocka, Kronärtskocka, Kålrabbi, Kålrot, Gul lök, Röd lök, Majrova, Majs, Mangold, Morötter, Palsternacka, Paprika, Persilja, Potatis, Pumpa, Purjolök, Rotselleri, Rättika, Rödbeta, Rödkål, Salladskål, Isbergssallad, Romansallad, Ruccola, Savoykål, Spenat, Spetskål, Squash, Svartrot, Tomat, Vitkål.
Tips på recept med råvaran i fokus, ät och njut!






