- Hem /
- skribenter /
- Karoline Nordefors /
Cocktail Margarita med ananassyrup
Cocktail Margarita med ananassyrup
Daniel Seehuusen är tillbaka och har med mängder av räddad ananas skapat en underbart solig drink mitt i mörka november. Fyra ingredienser innehåller denna enkla variant på en klassisk Margarita, gör den du med!

När vi på Avalon fick meddelande från en frukt- och grönsaksleverantör som berättade att deras kylaggregat hade gått sönder så funderade vi på hur vi kunde hjälpa till. Vi åkte och handlade så mycket ananas vi kunde. Under helgen så bjöd vi på ananas när man köpte drinken Hawaii – en margarita med både ananassyrup och ananasgarnityr.
Hawaii – Margarita med ananassyrup
20 ml Arette tequila
20 ml Cointreau
30 ml limejuice
30 ml ananassyrup*
Skaka och servera på is.
*Ananassyrup
Kör ananasen i råsaftcentrifug. Värm sedan juicen försiktigt med lika mycket socker som juice. Tillsätt citronsyra efter smak.
Daniel Seehuusen, barchef, Avalon Hotel, Göteborg
Mail: bar@avalonhotel.se
Instagram: @Superduperninjan @dannes_drinkar