Dragontofu med pasta

Krämig dragonpasta med knaperstekt tofu, svamp och toppad med stekt grönkål.
Dragontofu med pasta
Bild från DinVinGuide

Dragontofu med pasta

Ingredienser

Dragontofu
500 gram tofu
100 gram champinjoner
1 gul lök
1 tärning svampbuljong
1/2 citron (juice)
1,5 dl havrebaserad creme fraiche
1 dl havremjölk
2 msk dragon, torkad
1 msk dijonsenap
salt och svartpeppar efter smak
Rapsolja till stekning

Till servering
400 gram kokt pasta
Stekt grönkål

Gör så här:

1. Tärna och knaperstek tofu samt champinjoner på hög värme i generöst med rapsolja. Sänk temperaturen, hacka lök och tillsätt i stekpannan.

2. Tillsätt havremjölk, dijonsenap, buljong, citron, dragon och svartpeppar. Låt såsen koka upp i ca 10 minuter. Ta stekpannan från värmen och rör ner creme fraiche.

Bild från DinVinGuide