Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo

Rosé

Hämtar annons

CHILL OUT Shiraz Rosé California 2021
Medalj
Nr 1

CHILL OUT Shiraz Rosé California 2021

Box- Rosévin

219:-

Rasande välsmakande boxrosé på druvan shiraz med adress soliga Kalifornien. Personligt lättsam i stilen där sommarbär varvas med nektariner, clementiner och gröna örter. Förföriskt god till mat.
Fisktaco

Passar med

Fisktaco
Tornatore Etna Rosato 2019
Medalj
Nr 2

Tornatore Etna Rosato 2019

Flaska- Rosévin

169:-

Sicilien är en av de mest spektakulära platserna jag har besökt i Italien. Nära mitt hjärta ligger Etna varifrån detta vin kommer. En tätare rosé med subtil tuffhet. Färgen är lite rödare och smaken hänger kvar med fina sandiga tanniner. En perfekt kompanjon till grillad tonfisk eller en matig sallad.
Ett utmärkt vin från mitt älskade Sicilien
Rosa trender och nya rosa favoriter
Medalj
Nr 3

Ribas Rosé 2021

Flaska- Rosévin

189:-

Torkade rosor, mandlar, körsbärsblom, lingon, torkade hallon, fänkålsfrön och ett avslut med både rökig mineral och fokus. Blir inte lurad av den något blygsamma färgen - Ribas görs på enkom mallorquinska druvor, där basen består av mantonegro som får draghjälp av callet och gargollassa. Druvor med stor karaktär och en ekologisk certifiering. Ett vin som klarar några år lagring. Frågan är om vi klarar det.
Spansk mat älskar spanska viner

Passar med

Paella med rökt paprika

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt inspirerande nyhetsbrev och få information om inspirerande artiklar, exklusiva viner, erbjudanden samt innehåll om alkoholhaltiga drycker. (Du kan när som helst avregistrera dig).

DinVinguides nyhetsbrev