- Hem /
- skribenter /
- Maja Berthas /
“vin” på Bali
“vin” på Bali

“vin” på Bali
Så jag är i täckningens skymmningsland kommer jag att i förväg be om ursäkt för min begränsade närvaro på bloggen. Men här kommer en första dryckesanalys:
Öl: Bintang. Smakar som en klassisk ljus lager med viss beska. Typ en stor stark. Serveras oftast i 65cl flaskor och släcker törsten till vilken Nasi Goreng som helst.
Drinkar: Många konstiga varianter men bäst är dom på Havana Club på Poppies 1, nära vår bungalow. Här dricker man med nöje Caiprina, Mojito, Margaritas och Cuban Sidecar.
Vin: Ett bedrövligt kapitel än så länge. Har bara provat Hatten Rosé. Ett lokalt vineri som skördar sju gånger om året. Vinet jag drack var producerat av den välkända druvan Alphons Lavallée. Smakade lite som syntetisk citronsaft (kan möjligen vara de 7 gram tillsatt syra) samt klorvatten.
Hemskt.
Men här är varmt och 30 grader och en lunch kostar 80:- för två, inklusive varsin 65cl bärs. Så vem klagar?
