- Hem /
- skribenter /
- Fredrik Schelin /
Tommy Myllymäki tävlingsmeny BOCUSE D’OR EUROPE 2014
Tommy Myllymäki tävlingsmeny BOCUSE D’OR EUROPE 2014

Tommy Myllymäki tävlingsmeny BOCUSE D’OR EUROPE 2014
JAAAAAAAAAAA!
Grattis Tommy och Sverige till första platsen i BOCUSE D’OR EUROPE 2014GULD till SVERIGE!Silver till DanmarkBrons till Norge
Grattis Tommy och Sverige till första platsen i BOCUSE D’OR EUROPE 2014GULD till SVERIGE!Silver till DanmarkBrons till Norge


Foto: Jonas Borg
Länder som går vidare till VM i Lyon, Bocuse d´Or 2015
1. Sverige
2.Damark
3. Norge
4. Frankrike
5.Finland
6. England
7. Island
8. Estland
9. Ungern
10. Tyskland
11. Holland
12. Schweiz
1. Sverige
2.Damark
3. Norge
4. Frankrike
5.Finland
6. England
7. Island
8. Estland
9. Ungern
10. Tyskland
11. Holland
12. Schweiz
Tommy Myllymäki tävlingsmeny
Fiskmenyn:
Sej med havssmaker, brynt smör och pepparrot
– Mildrökt färserad sej med champinjoner och krispigt fjäll
Emulsion med brynt smör och ättika
Sallad med blåmussla, vit sparris, broccoli och havsblad
Ostron i variation med syrad gurka och alger
tempererad tartar
pocherat ostron
ostronskum
Pepparrot, kålrabbi och tapioka
Köttmenyn:
Skinka av svensk unggris på fyra vis
– Grillad skinkstek med frasig svål och vilda örter
– Rillette på ugnsstekt skinka och svål
Steksky med vinäger och peppar, svampgrädde
-Tryffelstuvad grisfot i blodcrust
-Vårsvampfärserad lägg glacerad med sirap och peppar
Lättpicklad vårlök och ramslök
Rökt vit sparris med ägg
Jordärtskocka med dragon
- Mikael Nilsson, Jonas Andersen and Haley Forest
| Licens | Creative Commons erkännande |
|---|---|
| Fotograf/Källa | Charlie Drevstam |



