Snaps

dryckerO.P. Anderson Alkoholfri Snaps mixpack

Snaps

31 mars 2023

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps mixpack

Box- Alkoholfritt

Passar till: Inlagd sill

109:-

Recension:

O.P. Anderson Alkoholfri Snaps mixpack - Alkoholfrisnaps kan det vara något? O.P. Anderson gör ett seriöst försök i denna låda om 3x2 flaskor med alkoholfria snapsar som matchar O.P. Anderson original, petronella och klar.

Alkoholfrisnaps kan det vara något? O.P. Anderson gör ett seriöst försök i denna låda om 3x2 flaskor med alkoholfria snapsar som matchar O.P. Anderson original, petronella och klar.

O.P. Andersson original alkoholfri. Pepprig ton med tydligt kummininslag samt en hint av dillfrön och fänkål uppbackat av citrustoner. Saknar kankse lite kropp men har fin fräschör och bär med sig kummintonerna bra.

O.P. Andersson petronella alkoholfri. Äpplig lite blommig ton med en fint balanserad sötma och mycket fin fräschör. Det är lite för mycket äppeljuice i smaken för mig men tack vare fräschören funkar den.

O.P. Andersson klar alkoholfri. Kummin, dill och lite pepprig hetta i avslutet. Fin fräschör men en fin citronton, men framför allt så hänger smaken och kryddigheten kvar. Detta är min favorit av de tre och den som kommer närmast originalet.

Smakar de snaps? Nej, men de kan fylla en likande funktion för de ritualar med snapsvisor och skålar som vi ofta har kopplade till våra fester. De bär också med sig de kryddelement som snapsarna har till maten även om de saknar den fyllighet, struktur och eldighet som snapsarna har, de har dock en fin fräschör. Med andra ord, om du inte kan dricka eller inte vill, men ända vill få en känsla av smakerna och känna dig delaktig vid bordet så är detta inte så dumt.

Beställ på systembolaget.se

Passar med

Inlagd sill

Klassisk inlagd sill

Gå till recept
Bild på Inlagd sill