Sommaren är tillbaka – bästa vintipsen på DryckesListan.se

Härligt att sommaren inte är slut. Värme och fint väder väntas under helgen. Vilka viner ska ni köpa? Läs våra senaste tips för veckan som är uppdaterade. Sommaren är tillbaka - bästa vintipsen på DryckesListan.se

Sommaren är tillbaka – bästa vintipsen på DryckesListan.se

Visst är det härligt att inte sommaren är slut. Själv ska jag ut på sjön. Jag har varit hemma och bunkrat både mat och vin till helgens äventyr på havet. En bra hjälp när det gäller val av vin är vår alltid aktuella Dryckeslistan.se. Vi uppdaterar våra vintips varje vecka. Varje vintips matchas också med ett recept. Att kombinera mat och vin är kanske inte alltid helt lätt. Det finns trots allt många nyanser och smaker i ett vin såväl som i maten att ta hänsyn till. Dessutom spelar vinets fyllighet och strävhet roll när man ska matcha. Så, hur kombinerar man mat och vin? Som tur är finns det några smarta tips att ta till hjälp när man ska välja vin till maten och vice versa. Du kan alltid luta dig mot våra vin och mat-tips.

Röda topplistan

Veckans 1:a placering

 

Veckans 2:a placering

Annons:

Veckans 3:e placering

Veckans 4:e placering

Veckans 5:e placering

 

Sommaren är tillbaka – bästa vintipsen på DryckesListan.se

DryckesListan.se är en guide för alla som har mat, dryck, vin och livsnjutning som gemensamma intressen. Genom våra topplistor vill vi hjälpa dig att göra livet godare och bättre. Våra skribenter hjälper dig med val av dryck till maten. Vi bjuder även på recept och i våra topplistor hittar du de drycker vi anser vara bäst för tillfället, matchat med skräddarsydda recept. Vi fyller kontinuerligt på med nya, härliga alternativ. Missa inte att kolla in varje vecka för din nya topplista.
Välkommen att utforska mat och dryckesvärlden med oss!

Läs mer


Fler artiklar