- Hem /
- skribenter /
- Karoline Nordefors /
>Wrap med kräftröra, gravad lax och potatis
>Wrap med kräftröra, gravad lax och potatis
>Wrap med kräftröra, gravad lax och potatis
>

Supergod wrap med en röra av kräftstjärtar och ägg, gravad lax i skivor, klyftad färskpotatis och knaprig gurka. Perfekt till utflykten, snabb lunch eller middag.
Wrap med kräftröra 5 st
5 tunnbröd
smör
10 skivor gravad lax
Gurka, urkärnad och skuren i stavar
5 potatisar, kokta och klyftade
Kräftröra
1 burk kräftstjärtar, grovt hackade
3 kokta ägg, grovt hackade
1 dl majonäs
1 dl gräddfil
1 krm salt
1 krm svartpeppar
2 msk hackad dill
Blanda alla ingredienser och smaka av.
Montering
Bred smör på bröden. Lägg på 2 skivor lax per bröd. Lägg på några stavar gurka och fördela kräftröran över. Lägg på potatisklyftorna. Rulla ihop och slå in i folie.
Kommentar: Vi var hungriga och åt 2 wrap var.