\\r\\n\",\"image\":[\"https://cloud.dinvinguide.se/wp-content/uploads/2016/05/vispad-pannacotta-med-vanilj.jpg\"],\"url\":\"https://dinvinguide.se/nordefors/vispad-pannacotta/\",\"datePublished\":\"2016-05-22T17:16:24\",\"dateModified\":\"2016-05-22T17:16:24\",\"author\":{\"@type\":\"Person\",\"name\":\"Karoline Nordefors\"},\"publisher\":{\"@type\":\"Organization\",\"name\":\"DinVinguide.se\",\"logo\":{\"@type\":\"ImageObject\",\"url\":\"https://media.dinvinguide.se/wp-content/uploads/2023/12/DinVinguidesLogo.png\"}},\"articleBody\":\"Per Bäckström driftchef på Wiener Caféet och Stinas Bageri i Stockholm tipsar om ett recept på vispad pannacotta. Perfekt att servera med sommarens bär. \\r\\n\"}"
Per Bäckström driftchef på Wiener Caféet och Stinas Bageri i Stockholm tipsar om ett recept på vispad pannacotta. Perfekt att servera med sommarens bär.