- Hem /
- skribenter /
- Karoline Nordefors /
Rökiga fiskrullader i saffranssås
Rökiga fiskrullader i saffranssås

Rökiga fiskrullader i saffranssås
Fredag tillsammans går in på sin femte vecka och vi lämnar januari bakom oss, Anette Rosvall har denna veckan skapat en rätt med kraftiga smaker. Både rökighet och saffran så här gäller det att ha tungan rätt i munnen när man väljer dryck.
Veckans recept hittar du här: Rökiga fiskrullader i saffranssås
Vinet som faller mig i smaken till både saffran och rök är en riesling som är torr men uppvisar härlig frukt.
Detta är även den perfekta drycken när du lagar maten så köp två flaskor.
Leitz Eins Zwei Dry Riesling
SB# 5822, Pris 99:-
Klassisk riesling fylld med frukt, toner av nektarin, gråpäron, gula äpplen, härliga mineraler och ett citrusdrivet avslut.
Föredrar man så kan man alltid avnjuta en bra öl också och då gärna en öl med citrustoner och lite mer struktur.
Blanche de Namur
SB# 1685, Pris 19,90:-
En härlig veteöl med inslag av fruktighet, sur lie, brödighet och härligt mogen citrus.
Trevlig helg önskar Fredrik och Anette