- Hem /
- skribenter /
- Karoline Nordefors /
Champagnecocktail med Geijer glögglikör och Angostura Bitter
Champagnecocktail med Geijer glögglikör och Angostura Bitter

Champagnecocktail med Geijer glögglikör och Angostura Bitter
Jag älskar champagne och var därför tvungen att prova denna cocktail efter tips från min vän Ylva. Geijer Glögglikör har en kryddig arom av kanel, kryddnejlikor och kardemumma som passar att dricka varm eller som ingrediens i cocktails. Jag tycker det är en lätt fräscht alternativ till glögg med en vacker bärnstensfärg.
Champagnecocktail med glögglikör och Angostura Bitter
1 sockerbit
1-2 stänk Angostura Bitter
2-3 cl glögglikör (boroende på hur mycket glöggsmak du vill ha)
champagne
Lägg sockerbiten i ett champagneglas eller coupe. Stänk över Angustura Bitter och häll på glögglikör, toppa med champagne.