- Hem /
- skribenter /
- Karoline Nordefors /
Bräckt kassler med smörstekta trattkantareller och risotto
Bräckt kassler med smörstekta trattkantareller och risotto
Bräckt kassler med smörstekta trattkantareller och risotto
Jag hade risotto kvar och använde resterna som tillbehör till bräckt kassler och smakrika trattkantareller. En väldigt god och lyxig vardagsrätt.
Bräckt kassler med smörstekta trattkantareller och risotto 4 port
400 g kassler, i tunna skivor
smör
trattkantareller
Risotto med jordärtskocka, äpple och kantareller
Börja med risotton om du vill ha den som tillbehör. Smält smör i en stekpanna och stek trattkantarellerna mjuka. Smaksätt med salt och peppar. Lyft ur kantarellerna och stek sedan kasslerskivorna hastigt, på hög värme, i smör. Servera kassler med trattkantareller, risotto och en sallad.