- Hem /
- skribenter /
- Karoline Nordefors /
Årets Kock 2013 är Daniel Räms
Årets Kock 2013 är Daniel Räms
Årets Kock 2013 är Daniel Räms
Årets Kock 2013 är Daniel Räms
Daniel Räms, Räms Mat & Gastronomi i Stockholm, är svensk mästare i matlagning. Igår den 8 februari tog han hem titeln Årets Kock 2013 när finalen avgjordes på Stockholm Waterfront, Stockholm.
Läs min tidigare intervju med Daniel Räms
Vinnarrätt Råvarukorg:
Pepparstekt dovhjortssadel med rostad jordärtskocka, jordärtskockskräm, svamp samt löksky och riven Svecia
Vinnarrätt Huvundråvaran:
Hällristad fjällröding och kallrökta slag med helstekt blomkål, vintergrönsaker, dillsås samt Himmelsraften med ansjovis
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tD6pGBe8NLw?rel=0]
Foto: Magnus Skogslöf


