- Hem /
- skribenter /
- Anette Rosvall /
Fredagsmys med klassiker – Riseling och Schnitzel
Fredagsmys med klassiker – Riseling och Schnitzel
Fredagsmys med klassiker – Riseling och Schnitzel
Fågelsång, sol, gröna små skott, skilla, vitsippor och tussilago. Det är vår för mig, men en annan sak som hör våren till är det krispiga Riesling vinerna gärna tillsammans med vit sparris och hollandaisesås. Det är en kombination som om det är bra gjort kan få mig att börja gråta. En annan sak som är galet gott till Riesling är en klassisk Schnitzel, som serveras med stekt potatis och ansjovissmör. Det är så gott att man får rys på armarna och tårna krullar sig, och det tycker jag att vi är värda efter en hel veckas slit!
Här hittar ni en massa goda recept på hur man gör schnitzel, men det där ansjovissmöret. Det hittar ni bara precis här, på denna sida och det kan du använda till så mycket gott!