- Hem /
- skribenter /
- Karoline Nordefors /
Stockholm Culinary Week 1-6 juni 2012
Stockholm Culinary Week 1-6 juni 2012
Stockholm Culinary Week 1-6 juni 2012
Sverige, och kanske framför allt Stockholm, har några av världens bästa matupplevelser. I Stockholm samlas de flesta och bästa kockarna, råvarorna och idéerna, här finns också de mest fantastiska miljöerna. Därför har vi skapat Stockholm Culinary Week. Under sex dagar kan du uppleva det bästa Sverige har att erbjuda när det gäller mat- och dryckesupplevelser.
Maten och drycken står naturligtvis i centrum under Stockholm Culinary Week, men det är människorna som skapar upplevelsen. Kockarna, och alla andra som är engagerade, som vet att det är stämningen, miljön, dofterna, smakerna och känslan av att vara med om något unikt som gör att upplevelsen stannar kvar i minnet. Det är detta Stockholm Culinary Week handlar om. Upplevelser som ger bestående intryck.
Världens bästa svenska matupplevelser är närmare än du tror. Du bokar enkelt biljetter via hemsidan, boka in dig redan nu så att du är garanterad en plats.
Här är alla event under veckan:
Culinary Walk – Exclusive Edition
Fyra rätter på fyra lyxrestauranger. På med finkläderna och promenadskorna!
Les Trois Halles – De Tre Saluhallarna
Tämj elden – Grill-along med Niklas Ekstedt
Stockholms Bästa Cocktailbarer
Dumplings med Potstickers
Ostronprovning
Världens Bästa Svenska Hamburgare – Cook-along med Johan Jureskog
Vorsprung Durch Technik- Matlagningstekniker
Hantera kött perfekt -allt om kött med köttgurun Håkan Fällman
Culinary Walk – Classic Edition
Fyra rätter. Tre restauranger. Kavla upp ärmarna och gå på matvandring kring Skeppsholmen.
Double O Chili Cook-Off
6 rätter på skäret
Sex rätter med tillbehör frambringade av de finaste av råvaror, kockar och sommelierer – i Stockholms ytterskärgård.




