- Hem /
- skribenter /
- Karoline Nordefors /
Kockens tips av Markus Hilmander – Frugans bästa Chili con carne
Kockens tips av Markus Hilmander – Frugans bästa Chili con carne
Kockens tips av Markus Hilmander – Frugans bästa Chili con carne
Fick jag bara en rätt resten av mitt liv så skulle jag välja min frus chili con carne, magisk god. Serveras gärna med grillat bröd samt nachochips och créme fraiche.
Chili con carne
1 stor gul lök alt 2 små, hackad
500 g blandfärs
500 g krossade tomater
4 msk philadelphiaost
1 brk vita bönor, helst Heinz
salt
peppar
paprikapulver
chilipulver
Hacka löken och svetta den i en stor stekpanna med olja. Tillsätt färsen och bryn den ordentligt. I med krossade tomater och paprikapulver. Låt små puttra i 45 min. Häll i bönorna och låt koka upp, rör sedan i osten. Smaka av med salt, peppar samt chilipulver.
Servera ihop med nachochips, créme fraiche samt grillat bröd.
Markus Hilmander Gastromix Catering och
egna företaget Hilmanders Mat och Gastronomi Linköping
Twitter: @MarkusHilmander
Tidigare inlägg av Markus Hilmander

