Inga ingredienser tillgängliga.
Övrigt:
Instruktioner
Gör såhär:
1. Skala och koka potatis.
Då den blivit lätt överkokt häller du av vattnet och pressar potatisen. Låt den svalna.
2. Knåda ihop ingredienserna till gnocchin. Då det blivit en följsam och fin deg rullar du den till små bollar. Koka sedan i saltat vatten. Se till att de inte fastnar i botten. Tips är att ha lite olja i vattnet, också att du skakar om kastrullen lätt. Då de flyter upp till ytan är de klara.
Häll av vattnet och ställ åt sidan.
3. Smält smör i en kastrull. Tillsätt mjöl och stek till en kletig redningsbas på mycket svag värme. Ha sedan i resterande ingredienser, öka temperaturen och låt såsen koka upp. Ställ åt sidan.
4. Skär broccolocon i tärningar. Stek först på högtemperatur i olja. Då den fått en fin stekyta sänker du temperaturen till svag och tillsätter en klick smör. Smaka av med flingsalt.