Inga ingredienser tillgängliga.
Övrigt:
Instruktioner
Form: ca 24 cm i diameter, löstagbara kanter
Gör såhär:
1. Brownie: Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smält smör i en kastrull. Ställ åt sidan och tillsätt resterande ingredienser samtidigt som du vispar med elvisp. Riv choklad och vänd ner i smeten.
3. Smörj och bröa en form med löstagbara kanter. Grädde sedan i nedre delen av ugnen cirka 20-30 minuter beroende på hur kladdig du önskar den. Låt den sätta sig genom att vila minst 30 minuter.
4. Nougattryffel: Rosta hasselnötter i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter.
5. Grovhacka choklad, Smält smör tillsammans med grädde i en kastrull. Ta kastrullen från plattan och rör ner chokladen tills det att den smält samman med smöret och grädden.
6. Tillsätt hasselnötter och florsocker. Slätmixa med hjälp av en stavmixer.
7. Montering: Häll nougattryffelsmeten över din browniebotten. Ställ kylt i 6 timmar, helst över natten.