• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Varm brieost med torkad frukt, nötter och honung

Varm brieost med torkad frukt, nötter och honung

Varm brieost med torkad frukt, nötter och honung
    Varm brieost med torkad frukt, nötter och honung Fredrik Schelin

    Ingredienser

    • Varm brieost med torkad frukt, nötter och honung

    Instruktioner

    Varm brieost med torkad frukt, nötter och honung

    Sätt ugnen på 200 grader. Blanda frukten och nötterna. Lägg brietårtan i en ungssäker form. Fördela nötblandningen över och häll över honungen. Gratinera ca 10 min eller tills osten är mjuk och utan att nötblandningen bränns. Det går också bra att lägga på frukt och nötter efter gratineringen och sedan hälla över honungen. Rosta då gärna nötterna i förväg. Servera med kex och färsk frukt.