Hämtar annons
Recept av Redaktionen
Truffle dream 75
Galet god sensommardrink som matchar svampmackan fenomenalt bra
Ingredienser
- Ingredienser
- 1 ½ dlLanglois Crémant de Loire Brut (nr 7404)
- 2 clFärskpressad citronsaft
- 2 clKWV Cruxland Gin (nr 86591)
- 2 clSockerlag
- Is
𝒱𝒶𝓇𝒻ö𝓇 𝓃𝒶𝓂𝓃𝑒𝓉?
Den odödliga klassikern French 75 görs med gin, sockerlag, citron och bubbel. I det här fallet har ginen, utöver klassiska örter & enbär, fått smak av äkta Kalahari tryffel. Superhäftigt nytt koncept!
𝒢ö𝓇 𝓈å𝒽ä𝓇:
1. Börja med att koka sockerlagen (lika delar vatten och socker). Låt svalna.
2. Pressa en citron och häll 2 cl citronsaft i en shaker.
3. Tillsätt 2 cl Cruxland gin, 2 cl sockerlag och 10 isbitar i shakern.
4. Skaka och häll upp i ett glas.
5. Toppa upp med bubblet Langlois!
Har man ingen shaker går det lika bra att blanda allt direkt i glaset, men se då till att alla ingredienser är kalla från början!