• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Tomat- och aprikoskompott med frukt- och nötbröd

Tomat- och aprikoskompott med frukt- och nötbröd

Tomat- och aprikoskompott med frukt- och nötbröd
    Tomat- och aprikoskompott med frukt- och nötbröd

    Ingredienser

    • Frukt- och nötbröd, 2 bröd

    • Tomat- och aprikoskompott

    Instruktioner

    Tomat- och aprikoskompott med frukt- och nötbröd

    Frukt- och nötbröd

     

    Blanda all torra ingredienser. Tillsätt sedan filmjölk och sirap. Smöra eller fodra med bakplåtspapper två brödformar och häll sedan upp smeten i formarna. Grädda i ugn på 175 grader tills 98 graders innertemperatur.

    Tomat- och aprikoskompott:

    Skär ner tomater och aprikoser i mindre bitar. Koka upp det tillsammans med socker och vatten. Låt det koka ihop i 5 minuter. Kyl. Servera tillsammans med en bit bröd/knäcke och ost.