Ingredienser
Tiramisu en Italiensk godsak
Övrigt:
Instruktioner
Tiramisu en Italiensk godsak
Börja med att koka upp bären med vatten och lite socker i några minuter, låt svalna och häll sedan över en sil. Spar både bär och vätska. Dela äggen och vispa vitorna till ett hårt skum, ställ åt sidan. Vispa äggulor med socker till en jämn fluffig smet, vispa gräden och blanda ihop grädde, äggulesmeten med mascarponen. Vänd försiktigt ned de vispade äggvitorna, och om du vill raspet från en citron.
Nu skall det byggas. Börja med att doppa kexen i bärsaften, lägg dem i ett tätt lager i en snygg form, lägg över hälften av de avrunna bären samt ett lager ostkräm och sedan börjar du om från början. Avsluta med ett lager ostkräm, plasta in hela härligheten och ställ det sedan i minst en timme i kylen. Precis innan servering siktar du kakao lite snyggt över ytan och så kan du om du vill dekorera med färska bär.
Smaklig spis!
Anette
