salt
peppar
färsk dill, plockad
">
Blanda alla ingredienser till smöret och rulla i papper. Lägg i kylen.
Räkor:
24 stora räkor (var noga med att använda miljömärkta räkor t ex ASC)
Potatis:
Rosta i ugn med olja, salt och peppar i 175 grader ca 18-20 minuter eller tills de är gyllenbruna och mjukna.
Garnityr:
2 endiver, skuret på längden i 6 bitar (skär av lite av roten men inte hela så att endiven håller ihop)
100 g senapskål (ruccola), sköljd
färsk dill, plockad
Dressing:
Bland ihop, smaka av med salt och låt stå i kylen tills du ska använda den.
Montering
Skär en tjock skiva av pecansmöret och smält i en stekpanna. Lägg i räkorna och sautera. Lägg i en annan stekpanna en tjock skiva pecansmör och vänd runt den rostade potatisen. Lägg sedan i endiver och ruccola, vänd runt så allt blir varmt och smaksätt med salt och peppar.
Lägg potatis, endiver och ruccola i mitten på tallrikarna. Placera räkorna ovanpå och strö över lite dill. Ringla dressingen runt om. Servera direkt!