• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Sillglass – salt, krämig och iskall.

Sillglass – salt, krämig och iskall.

Tänk dig en sillglass på ett ljummet bröd, det här är den tanken. Den är salt, den är krämig, frusen och god!
    Bild på Sillglass – salt, krämig och iskall.

    Ingredienser

    • Isad silltårta

    Övrigt:

    Dessutom behövs, svartpeppar från pepparkvarnen. Servera på rostat eller nybakat bröd, och garnera med ätbara blommor.

    Instruktioner

    Blanda ihop alla ingredienser och häll upp smeten i avlång ugnsform, plasta den gärna med plastfilm innan. Skjutsa sedan in hela härligheten i frysen, och låt den lilla godbiten stå där tills den genomfrusen. En liten stund innan servering, doppar du formen i hett vatten och stjälper upp Silltårtan på ett fat, garnera elegant och skär sedan tunna skivor och låt smälta på nyrostat eller nybakat bröd. Underbart!