Salsiccia hemgjord

Salsiccia hemgjord
    Salsiccia hemgjord

    Ingredienser

    • Salsiccia hemgjord

    • Smaksättning 1:

    • Smaksättning 2:

    • Smaksättning 3:

    Övrigt:

    Fjälster, svintarmar
    olivolja

    Instruktioner

    Salsiccia hemgjord

    Smaksättning 1:

    Blanda soltorkade tomater, pinjenötter och olivolja till en pesto.
    Gör en Agrodolce: värm 2 msk vatten, 2 msk vinäger, 2 msk socker tills att sockret smält. Låt svalna och blanda i korvsmeten.

    Smaksättning 3:

    Finhacka vitlöken och eventuella kryddor. Skär köttet i mindre bitar. Blanda köttet med vitlök, kryddor och annan smaksättning. Mal köttet i en köttkvarn försedd med korvhorn. Knyt en knut på fjälstret och fyll till ca 10 cm långa korvar. Knyt hop. Ska du inte använda korvarna kan du frysa in dem. Tillaga färska korvar genom att steka dem på medelvärme ca 10 minuter eller tills de är genomstekta.