Annons:

Asiatiskt Fisk

Röd currygryta med torsk

Ingredienser

  • Röd currygryta med torsk
  • 1
    st st
    paket torskfilé (400 gram)
  • 1
    msk msk
    olja
  • 1
    st st
    morot, tunt skivad
  • 1
    st st
    röd paprika, i bitar
  • 1
    st st
    gul lök, hackad
  • 1
    st st
    äpplen, i bitar
  • 2
    msk msk
    röd currypasta
  • 1
    burk burkar
    kokosmjölk
  • 2
    msk msk
    pressad citron
  • ½
    tsk tsk
    salt
4 port kokt ris

Tina fisken lätt och skär i bitar. Fräs grönsakerna i olja, tillsätt röd currypasta, kokosmjölk och pressad citron. Låt sjuda ca 5 min. Lägg i fisken, rör om och låt koka upp. Sjud ca 5 min. Smaka av med salt och servera med ris.