Ingredienser
Ingredienser
Övrigt:
Instruktioner
Gör såhär:
1. Tärna aubergine och placera i ett durkslag, salta och ställ åt sidan i 20 minuter.
2. Skölj auberginen och torka av dem.
3. Blanda aubergine med oregano olivolja, flingsalt och peppar i en bunke.
4. Värm en stekpanna till medelvarm med lite olivolja, stek aubergine tills den blivit mjuk och gyllengul.
5. Ringla på lite mer olivolja och tillsätt vitlöken, kapris och hälften av den färska basilikan. Fräs i två minuter.
6. Krossa tomaterna med en gaffel och tillsätt i stekpannan. Reducera på låg värme i 15-20 minuter.
7. Koka pastan al dente.
8. Häll bort nästan allt pastavatten, spara 1-2 matskedar som du häller på auberginröran.
9. Riv på hälften av ricottan och tillsätt resten av basilikan. Ringla på lite olivolja.
10. Blanda i pastan och resten av ricottan.