• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Räk- och krabbkakor med sallad på majrova.

Räk- och krabbkakor med sallad på majrova.

De här små räk- och krabbkakorna är så goda att det liksom inte går att beskriva i ord.
    Mat

    Ingredienser

    • Räk- och krabbkakor med sallad från Sanibel

    • Sallad från Sanibel

    Övrigt:

    Smaksätt biffarna med salt och peppar, doppa dina biffar i pankoströbröd, och stek i smör.
    Smaksätt salladen med en skvätt flytande honung samt salt och peppar.

    Instruktioner

    Hacka räk- och krabbköttet samt alla grönsakerna. Ta bort kanterna på brödet. Blanda sedan alla ingredienser till en jämn smet och forma små biffar. Vänd biffarna i ströbröd och stek dem i en medelvarm panna tills de har fin färg.

    Salladen gör du så här, skala och riv äpple samt majrova. Låt det rivna stå i en skål och vänta medan du vispar ihop alla övriga ingredienser. Smaka av och njut. Blanda ihop alla ingredienser rör om. Servera dina krabbkakor med denna fantastiska coleslaw.