Svenska flaggan
  • Recept
  • Råbiff med kapris-majonnäs, spenat och mandelpotatischips

Hämtar annons

Råbiff med kapris-majonnäs, spenat och mandelpotatischips

Recept av Redaktionen

Råbiff med kapris-majonnäs, spenat och mandelpotatischips

Råbiff med kapris-majonnäs, spenat och mandelpotatischips

Ingredienser

  • Råbiff med kapris-majonnäs, spenat och mandelpotatischips
    • 320 grammalt högrev
    • 1 dlmajonnäs
    • 2 mskkapris
    • 1 mskdijonsenap
    • 50 gramspenat
  • mandelpotatischips
    salt
    svartpeppar
    olivolja

Råbiff med kapris-majonnäs, spenat och mandelpotatischips

Blanda köttet med salt, svartpeppar och olivolja. Tillsätt lite vatten för att få en smidigare konsistens. Hacka kaprisen och blanda med majonnäs och dijonsenap. Dela färsen i fyra och klappa ihop fina biffar. Arrangera på tallrik som på bilden med chips och sallad.