• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Proteinfrallor med kesella, kornflingor och brödkryddor

Proteinfrallor med kesella, kornflingor och brödkryddor

Härligt matiga småbröd fullproppade med protein och korn
    Bild på Proteinfrallor med kesella, kornflingor och brödkryddor

    Ingredienser

    • Proteinfrallor med kesella, kornflingor och brödkryddor

    Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader varmluft. Mixa grynen till mindre bitar. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
    Forma med fuktade händer till jämnstora bullar och lägg ut på en plåt på bakplåtspapper.
    Ställ in bullarna i ugnen ca 15 minuter beroende på storlek. Sätt gärna i en termometer, innertemperatur 98 grader. Låt svalna. Går bra att frysa.

    Näringsinnehåll per fralla

    180 kcal

    9,9 g protein

    26,6 g kolhydrater

    2,8 g fett