• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Pasta med vinägerstekt fläsksida, tomater, örter och parmesan

Pasta med vinägerstekt fläsksida, tomater, örter och parmesan

Pasta med vinägerstekt fläsksida, tomater, örter och parmesan
    Bild på Pasta med vinägerstekt fläsksida, tomater, örter och parmesan

    Ingredienser

    • Pasta med vinägerstekt fläsksida, tomater, örter och parmesan

    Instruktioner

    Pasta med vinägerstekt fläsksida, tomater, örter och parmesan

    Koka pastan i rikligt med välsaltat vatten. Spara 1 dl av kokvattnet.

    Lägg fläsket i en stekpanna och slå på vinägern. Låt vinägern koka in och låt fläsket få färg i stekpannan. Avsluta med tomaterna och gräslök.

    Blanda sedan med pastan och kokvattnet och smaka av med salt och peppar. Lägg upp i en skål eller på tallrik och garnera med basilika och riven parmesanost.