Panzanella Italiensk brödsallad

Italiensk brödsallad Panzanella ett ypperligt sätt att använda ditt torra bröd. Passar till grillat av alla slag.
    Bild på Panzanella Italiensk brödsallad

    Ingredienser

    • Panzanella Italiensk brödsallad på mitt sätt.

    Övrigt:

    Salt, peppar från kvarnen, en liten skvätt olja, skal och saft från en halv citron. Servera med 20 gram brynt smör och en näve finhackade gröna, färska örter som basilika, timjan och bladpersilja

    Instruktioner

    Se till att alla ingredienser är fint hackade och delade. Bryn smöret och gör krutonger utav surdegsbrödet genom att lägga dem i det brynta smöret. Vänd brödet i det brynta smöret så att alla sidor blir smöriga. Blanda sedan ihop alla ingredienser i en skål, smaka av med olja, salt och citron. Låt stå och dra en stund. Servera till något smaskigt grillat.