Anpassa dina cookie-inställningar

Vi respekterar din rätt till integritet. Du kan välja att inte tillåta vissa typer av cookies. Dina cookie-inställningar kommer att gälla på hela vår webbplats.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra din användarupplevelse, tillhandahålla personligt innehåll och analysera vår trafik.

Mousse på mjölkchoklad

Mjölkchokladmousse med jordgubbssorbet, jordgubbar, vaniljinkokt vit sparris och rostade hasselnötter.

    Ingredienser

    • Mousse på mjölkchoklad

    Instruktioner

    Chokladmousse på mjölkchoklad: Grovhacka chokladen och vispa den mindre mängden grädden. Bryn honungen i en kastrull och häll i 4 dl vispgrädde och äggulor. Värm blandningen tills det sjuder (cirka 85 grader). Häll det över chokladen och mixa. Vänd ner den vispade grädden. Häll upp moussen i formar och frys och ta fram 5 minuter före servering.

    Moussen passar bra att servera med jordgubbssorbet, jordgubbar, vaniljinkokt vit sparris och rostade hasselnötter.

    Mousse på mjölkchoklad - DinVinguide