Misoeldad lax med sojamajonnäs

Misoeldad lax med sojamajonnäs
    Misoeldad lax med sojamajonnäs

    Ingredienser

    • Misoeldad lax med sojamajonnäs

    • Sojamajonnäs:

    • Grönsaker:

    Övrigt:

    svartpeppar

    Instruktioner

    Misoeldad lax med sojamajonnäs

    Lax:

    Blanda miso, olja och svartpeppar. Bred på fisken och låt dra i 20 minuter. Flamma fisken med en brännare runt om tills den får lätt färg, låt svalna. Skär fisken i 1 cm skivor och fördela på en tallrik.

    Majonnäs:

    Slå samman alla ingredienser utom olja. Droppa försiktigt i oljan och smaksätt med svartpeppar. Fyll upp en spritspåse och spritsa lite ovanpå fisken och lite på tallriken.

    Grönsaker:

    Lägg grönsakerna i isvatten ca 10 minuter, låt rinna av på papper. Dekorera tallriken med grönsaker och örter.