Ingredienser
Marinerad tofu med grönsakswok och nudlar:
Marinad:
Instruktioner
Skär tofun i kuber. Blanda ingredienserna till marinaden. Häll den över tofun och blanda försiktigt. Låt stå övertäckt i kylen i minst 1 timme men helst över natten. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av vattnet. Häll bort marinaden från tofun men spara den. Värm ca 2 msk olja i en wok eller stekpanna. Lägg ner tofun och stek tills den har en krispig yta. Lägg åt sidan. Rengör stekpannan och värm ytterligare 2 msk olja. Lägg ner vitlök, chili och ingefära och stek i ca 1 minut. Tillsätt alla grönsaker och stek i ytterligare några minuter eller tills de mjuknar. Lägg i nudlarna och rör om. Tillsätt marinaden och blanda väl. Vänd försiktigt ner tofun. Strö över sesamfröna och servera direkt.