Ev. Limeskivor
Flingsalt">
Botten: Värm ugnen till 175 grader. Klä en form 20 x 20 cm med bakplåtspapper.
Smält smöret. Mixa kexen i en mixer och blanda med smöret. Tryck ut blandningen i formen och grädda i ca 10 minuter.
Fyllning: Riv skalet på limen och pressa ur saften.
Blanda socker och limeskal i en bunke. Massera in skalet i sockret med fingrarna. Sockret skall kännas lite fuktigt när det är klart. Tillsätt tequila och pressad lime, rör ihop. Rör i äggen och sikta i mjölet. Vänd ihop till en jämn smet. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter, eller tills smeten stannat. Lite vobblig är ok. Låt svalna och stål sen i kylen ett par timmar.
Skär ev bort 1/2 cm på kanterna för att komma åt det krämiga i kaka. Skär i 9-16 bitar. Strö över flingsalt och dekorera ev med limeskivor.