Ingredienser
Macka med Mac n Cheese, karamelliserad lök och rödvinsbrässerade short ribs
Vitlökssmör
Mac n Cheese
Karamelliserad lök
Instruktioner
Macka med Mac n Cheese, karamelliserad lök och rödvinsbrässerade short ribs
Börja med att bryna köttet ordentligt. Lägg i löken, persilja, timjan och bryn lite mer. Häll på hela flaskan rödvin och brässera i ca 4 timmar på låg värme tills köttet är mjukt.
Blanda alla ingredienser till vitlökssmöret och låt stå i rumstemperatur.
Mac n Cheese:
Koka makaroner tills mjuka. Värm mjölken och lägg i den rivna osten, rör slät. Tillsätt färskosten sist. Sjud tills all ost smält.
Karamelliserad lök:
Smält smöret utan att det tar färg.
Lägg löken i smält smör och koka på låg värme tills löken är mörkbrun och karamelliserad.
Servering:
Skär brödet i relativt tjocka skivor. Lägg brieost på brödet, skivat kött, lök, varm Mac n cheese upprepa proceduren med andra skivan bröd. Lägg ihop dem. Smält vitlökssmöret och lägg i smörgåsen i stekpannan. Stek tills brödet är gyllenbrunt. Vänd. När brieosten smält, skär smörgåsen i två bitar.
Servera genast med lite mer vitlökssmör.
