LJUMMEN CITRONPOTATISSALLAD MED MYNTA

Inga ingredienser tillgängliga.
Övrigt:
Instruktioner
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär potatisen i fyra klyftor och dela vardera klyfta i tre. Låt ligga i ett kallt vattenbad ca 20 minuter.
3. Smält smör tillsammans med olivolja och kryddor i en kastrull. Häll av vattnet från potatisen och placera i en ungsform med ungsfolie. Häll kryddsmöret jämnt över potatisen. Smaka av med generösa mängder salt och peppar.
Pressa över citronjuice och lägg de utpressade citronerna med potatisen.
Grädda i 20-30 minuter.
4. Stek oumph i olja på hög värme tills att den fått en krispig yta. Ta stekpannan från plattan och pressa över vitlök.
5. Finhacka rödlök och ha över med potatisen i en lämpad bunke. Tillsätt resterande ingredienser och rör om. Lägg upp potatissalladen på ett serveringsfat och dekorera med mynta och citron.