Kycklingtacos med koreansk twist
Ta tacomiddagen till nya asiatiska höjder med Santa Marias nya Asian Taco-sortiment. Här möter krispig kyckling en len och krämig coleslaw i mjuka wraps. Toppa med söt mango, koriander och en klick kimchi som bjuder på precis lagom hetta.

Ingredienser
Ingredienser
Topping
Instruktioner
Gör så här:
- Sätt ugnen på 220°C.
- Blanda kycklingbitarna med olja och kryddmix i en skål. Lägg kycklingen på en plåt i ugnen i ca 15 min tills den är gyllene. (Du kan också tillaga kycklingen i airfryer i 180°C i 10 min.)
- Blanda vitkål, morötter, toppingsåser och limejuice till en coleslaw.
- Värm bröden i ångkorg eller i mikron, enligt instruktionerna på förpackningen.
- Fyll bröden med gurka, coleslaw, kyckling och mango. Toppa med såserna och garnera med färsk koriander och salladslök.
Tips! Gör några hål i ett bakplåtspapper och lägg i botten av ångkorgen så blir bröden mindre klibbiga.