• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Kyckling med Sichuanpeppar och russin.

Kyckling med Sichuanpeppar och russin.

Sichuanpeppar är inte någon peppar utan en släkting till citrusfrukten. Här får den sällskap av kyckling och russin i en god gryta.
    Bild på Kyckling med Sichuanpeppar och russin.

    Inga ingredienser tillgängliga.

    Instruktioner

    Den här rätten blir bäst om kycklingen får marineras över natten. Så lägg kycklingdelarna i en järngryta. Blanda övriga ingredienser förutom grädden och häll marinaden över kycklingdelarna. Låt den stå kallt och marinera helst över natten i kylskåpet (om du gör det på kvällen är det klart till middagen dagen därpå).

    Häll grädden i grytan och koka i en halvtimma, eller tills kycklingdelarna är färdiga och köttet släpper fint från benen. Servera med ris och rönnbärsgelé.

    Kyckling med Sichuanpeppar och russin. - DinVinguide | DinVinguide.se