Kryddig korv- och böngryta

En enkel men smakrik gryta som tar lite tid att laga men smakar desto mer.
    Bild på Kryddig korv- och böngryta

    Inga ingredienser tillgängliga.

    Övrigt:

    Smaka av med honung, flingsalt och svartpeppar. Servera med Creme Fraiche, bröd och hackad persilja.

    Instruktioner

    Kryddig korv- och böngryta

    Gör så här:

    Stek löken på medelvärme tills den är genomskinlig, tillsätt ölen och koka bort det mesta. Tillsätt de krossade tomaterna, viktigt att tomaterna håller hög klass då det är grunden i smaksättningen. Tillsätt salt och peppar, låt koka på svag värme under lock. Gärna några timmar!

    Stek korven och tillsätt dessa samt bönor 1 timme före servering. Se till att få med all god stekspad från korven. Smaka av med honung och eventuellt salt och peppar efter ett litet tag, ta av grytan från plattan ca 30 minuter före servering. Grytan kan med fördel göras dagen före, grytan smakar mer då.

    Smaklig måltid!

    Kryddig korv- och böngryta - DinVinguide | DinVinguide.se