Annons:

Buffémat lamm

Köttbullar på lammfärs med soltorkade tomater och rosmarin

Ingredienser

  • Köttbullar på lammfärs med soltorkade tomater och rosmarin ca 20 st
  • 2
    msk msk
    ströbröd
  • 1
    dl dl
    mjölk
  • 500
    gram gram
    lammfärs
  • 50
    gram gram
    hackade soltorkade tomater
  • 3
    msk msk
    hackad färsk rosmarin
  • 1
    st st
    gul lök, fint hackad
  • 2
    st st
    ägg
  • 1 ½
    tsk tsk
    salt
  • ½
    tsk tsk
    svartpeppar
smör och/eller olja

Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svälla någon minut. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ordentligt. Blöt händerna i kallt vatten och rulla runda lammfärsbullar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek lammfärsbullarna runt om cirka 5 minuter.