Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo

Hämtar annons

Jordärtskockssoppa med brynta trattkantareller och bacon

Recept av Redaktionen

Jordärtskockssoppa med brynta trattkantareller och bacon

Jordärtskockssoppa med brynta trattkantareller och bacon

Ingredienser

  • Soppa:
    • 4 stmedelstora potatisar
    • 8 stjordärtskockor (ungefär samma vikt som potatisen)
    • 7 dlvatten
    • 1 ½ stbuljongtärning
    • 2 dlgrädde
    • 1 dlmjölk
  • salt
    peppar
    trattkantareller
    bacon

Jordärtskockssoppa med brynta trattkantareller och bacon

Skala potatis och jordärtskockor, koka mjuka i vatten och buljong. Mixa soppan med stavmixer och späd med grädde och mjölk till önskad konsistens. Smaka av med salt och peppar. Bryn bacon och trattkantareller. Servera soppan med det brynta.