Anpassa dina cookie-inställningar

Vi respekterar din rätt till integritet. Du kan välja att inte tillåta vissa typer av cookies. Dina cookie-inställningar kommer att gälla på hela vår webbplats.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra din användarupplevelse, tillhandahålla personligt innehåll och analysera vår trafik.

Italiensk långlagad fläskkarré

Ett annorlunda sätt att tillaga fläskkarré. En långlagad gryta med italiensk tomat- och salviaknorr.
    Italiensk långlagad fläskkarré

    Ingredienser

    • Italiensk långlagad fläskkarré

    Övrigt:

    Instruktioner

    Italiensk långlagad fläskkarré

    Skär köttet i mindre bitar och hacka löken. Bräsera sedan kött och lök i en järngryta i lite smör. Häll på resten av ingredienserna och ställ in grytan i ugnen på 100 grader. Låt den nu stå och gosa i minst 4 timmar. Titta lite då och då, har det kokat torrt så fyll gärna på med vin och fond.

    Köttet skall vara trådigt och falla sönder när grytan är färdigkokt. Smaka av med salt och nyriven svartpeppar och servera med pasta & parmesan.

    Italiensk långlagad fläskkarré - DinVinguide