Inga ingredienser tillgängliga.
Instruktioner
Häll av spadet från kronärtskockorna. Om kronärtskockorna är hela, kvarta dem för en bättre storlek.
Tänk på att kronärtskockor är mjäll i sin konsistens. Hantera och blanda runt dem med varsam hand när du bereder nedanstående recept så att de ej mosas sönder. Smaka alltid av med salt
Örtiga Kronärtskockor
Pressa ner vitlök och zezta över citronskal över kronärtskockorna i en bunke. Blanda i de torkade örterna (franska örter/örtagårskrydda eller dylikt) och ringla över olja.
Kronärtskocka med tångkaviar och persilja
Finhacka rödlök och persilja och häll ner det i en bunke tillsammans med crème frâiche och röd tångkaviar. Vänd försiktigt ner kronärtskockorna.
Kronärtskocka med dijon, kummin och dill
Fin hacka dillen och vänd ner den över kronärtskockorna tillsammans med crème frâiche, dijonsenap och kummin.