• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Inkokt lax, dillmajonäs och färsk potatis.

Inkokt lax, dillmajonäs och färsk potatis.

Inkokt lax, dillmajonäs och färsk potatis, Anettes födelsedagsmiddag.
    dillmajonäs, inkokt lax, färsk potatis

    Ingredienser

    • Inkokt lax

    • Dillmajonäs

    Övrigt:

    Smaka av majonnäsen med salt och vitpeppar samt servera med sockerärtor eller grön sparris.

    Instruktioner

    Koka upp vatten, löken, morot, vinäger, ättika och kryddor. Lägg sedan laxfilén i en ugnsfast form med höga kanter. Laxen skall ha skinnsidan uppåt, häll sedan på lagen. Sjud fisken i 200° i mitten av ugnen i 20 minuter. Ta bort skinnet medan fisken är varm och låt den svalna i lagen. Servera ljummen eller kall med färsk potatis, dillmajonnäs samt kokade sockerärtor eller grön sparris.

    Inkokt lax, dillmajonäs och färsk potatis. - DinVinguide | DinVinguide.se