- Recept
Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål
Hämtar annons
Recept av Redaktionen
Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål
Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål
Ingredienser
- Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål
- 4 stisterband
- 1 ½ stblomkålshuvud
- 4 dlmjölk
- 4 mskidealmjöl
- hackad persilja
salt
peppar
rostad lök
inlagda rödbetor
Pricka hål på isterbanden och lägg dem i en ugnsform, baka i ugnen på 175 grader i 20 minuter. Skär ner blomkålen i grova buketter och skiva stammen. Koka al dente i saltat vatten. Värm mjölken och vispa ner idealmjölet, smaksätt med salt och peppar. När såsen tjocknat, tillsätt persilja efter smak. Häll såsen över blomkålen. Servera dom varma isterbanden med den stuvade blomkålen, rostad lök och inlagda rödbetor.