Svenska flaggan
  • Recept
  • Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål

Hämtar annons

Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål - DinVinguide

Recept av Redaktionen

Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål

Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål

Ingredienser

  • Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål
    • 4 stisterband
    • 1 ½ stblomkålshuvud
    • 4 dlmjölk
    • 4 mskidealmjöl
  • hackad persilja

    salt

    peppar

    rostad lök

    inlagda rödbetor

Pricka hål på isterbanden och lägg dem i en ugnsform, baka i ugnen på 175 grader i 20 minuter. Skär ner blomkålen i grova buketter och skiva stammen. Koka al dente i saltat vatten. Värm mjölken och vispa ner idealmjölet, smaksätt med salt och peppar. När såsen tjocknat, tillsätt persilja efter smak. Häll såsen över blomkålen. Servera dom varma isterbanden med den stuvade blomkålen, rostad lök och inlagda rödbetor.