• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål

Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål

Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål
    Bild på Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål

    Ingredienser

    • Hugos isterband med rostad lök och persiljestuvad blomkål

    Övrigt:

    hackad persilja

    salt

    peppar

    rostad lök

    inlagda rödbetor

    Instruktioner

    Pricka hål på isterbanden och lägg dem i en ugnsform, baka i ugnen på 175 grader i 20 minuter. Skär ner blomkålen i grova buketter och skiva stammen. Koka al dente i saltat vatten. Värm mjölken och vispa ner idealmjölet, smaksätt med salt och peppar. När såsen tjocknat, tillsätt persilja efter smak. Häll såsen över blomkålen. Servera dom varma isterbanden med den stuvade blomkålen, rostad lök och inlagda rödbetor.