Svenska flaggan
  • Recept
  • Honungsglaserad toast med chévre och rårivna rödbetor

Hämtar annons

Honungsglaserad toast med chévre och rårivna rödbetor Fredrik Schelin

Recept av Redaktionen

Honungsglaserad toast med chévre och rårivna rödbetor

Honungsglaserad toast med chévre och rårivna rödbetor

Ingredienser

  • Honungsglaserad toast med chévre och rårivna rödbetor:
    • 4 sttjocka skivor ekologiskt surdegsbröd eller annat bröd
    • 140 gramchèvre
    • 2 stfärska rödbetor
  • smör
    honung
    ev sallad

Honungsglaserad toast med chévre och rårivna rödbetor

Ta ut rundlar av brödskivorna, använd en utstickare eller ett glas. Dela varje rundel i två tunna skivor. Fördela getosten över fyra rundlar och lägg på överdelarna. Fördela eventuellt sallad på fyra tallrikar. Råriv rödbetorna fint och lägg i en skål. Stek rundlarna frasiga i smör, vänd försiktigt och stek andra sidan. Värm honungen så att den blir flytande. Lägg chevrétoasten på salladen, pensla överdelen med honung och lägg på riven rödbeta. Servera direkt.